Bu gün İstanbul Feshane'de resmi açılışı yapılan 'Sinop Tanıtım Günleri'ni Sinoplu gazeteciler yoğun bir mesaiyle takip ediyor. 

Sinop Valiliği tarafından kendilerine tahsis edilen minibüs ile Salı günü İstanbul'a giden gazeteciler, ilk olarak Beşiktaş Belediyesi ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'Hamsi Festivali'ni görüntüledi. Burada yağmur altında gerçekleştirdikleri çekimleri, yaptıkları röportajlarla süsleyen Sinoplu basın mensupları, yoğun çalışma temposu arasında ekmek arası hamsi yemeyi de ihmal etmedi. Daha yorgunluklarını atmadan, akşam saatlerinde Helesa yürüyüşü için Taksim Tünel'de Sinoplular ile buluşan medya çalışanları, Galatasaray Lisesi'ne kadar maniler eşliğinde ellerindeki Karadeniz takasıyla yürüyen kalabalığın arasına karışarak çekimlerini sürdürdü.

Burada da röportajlar yapan Sinoplu basın emekçileri, Taksim'de selfi çekmeyi de unutmadı. Yoğun bir günün ardından kendileri için ayrılan otelde yorgunluk atan meslektaşlarımız, dün akşam saat 19:00'da Feshane'de program açılışı, protokol konuşmaları, davul-zurna gösterileri ve konser etkinliğini görüntüledi. Kimi zaman ulusal basın mensuplarına da etkinlikler hakkında bilgi veren Sinoplu gazetecilerin yoğun mesaisi 14 Aralık Pazar gününe kadar sürecek. 

Editör: Vitrin Haber