İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Sinoplu derneklerin gençlik kolları temsilcileri, SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu’nun koordine ettiği istişare toplantısında bir araya geldi. 

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) yönetim kurulu Genel Başkan Keramettin Arpacı’nın Başkanlığında Ataşehir’de bulunan genel merkezde aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
 
Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Ocak ayı toplantısında 2016 yılı geleneksel dernekler arası futbol turnuvası görüşüldü. Yapılan istişareler sonucunda her yıl geleneksel olarak düzenlenen SİYAD Futbol Turnuvası ile ilgili çalışmaların biran önce başlatılması kararı alındı. Turnuva etkinliğini yürütmek üzere SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu yetkilendirildi.
Futbol turnuvasıyla ilgili çalışmaları yürütmek üzere görevlendirilen SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu, Sinoplu derneklerle iletişime geçerek, derneklerin gençlik kollarını istişare toplantısına davet etti. 
SİYAD Genel Merkez’de gerçekleşen toplantıya, turnuvaya katılım göstermek üzere davet edilen derneklerin gençlik kolları temsilcileri katıldı. Komisyon Başkanı Engin Yiğit’in koordine ettiği toplantıda turnuvanın koşulları görüşüldü.  
Editör: Vitrin Haber