Ülkemiz ve dünya ülkelerinden önemli davetliler ve vatandaşların katıldığı fuarda, Sinop Üniversitesinin gelecek vadeden bölüm ve programlarının yanı sıra; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile ilgili ziyaretçilere bilgiler verildi.

İZMİR BASININDAN SİNOP ÜNİVERSİTESİNE YOĞUN İLGİ
’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ esnasında İzmir’de yayın yapan yerel ve ulusal televizyon kanallarıSinop Üniversitesine yoğun ilgi gösterirken, bölümler ve öğrencilere sunulan olanaklar ile alakalı stant görevlilerinden bilgiler aldılar. 

SİNOP ÜNİVERSİTESİ, 2. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ’NE KATILDI
’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilenve Gastronomi alanında yetkin akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin katıldığı ‘2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’nde Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Can Okan Altan tarafından “Sinop’ta Gelenekten Geleceğe Bir Lezzet: Lakerda” konulu bir bildiri sunuldu.
Ağırlıklı olarak sor-cevap şeklinde gerçekleşen sunum, katılımcılar tarafından ilgi ile dinlendi.  ‘2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’ katılım belgesi taktimi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber