Sinop Üniversitesi, ilk kez gerçekleştirilen İstanbul “Feshane Sinop Tanıtım Günleri”ndeki yerini aldı. Feshane’de açılan Sinop Üniversitesi standına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen “Feshane Sinop Tanıtım Günleri” renkli görüntülerle başladı. “Sinop Tanıtım Günleri” kapsamında ilk olarak Beşiktaş Belediyesi ve Sinop Ticaret Odası işbirliğiyle Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Hamsi Şenliği düzenlendi. Akşam saatlerinde ise Sinoplular istiklal Caddesinde "Helesa" yürüyüşü yaptı. Yürüyüş sırasında İstanbullular Helesa ekibini ilgiyle izledi. Etkinlikler süresince üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve akademik personeli de görev aldı. 

Feshane’de Üniversitenin Standına Büyük İlgi 
Sinop’un doğal, tarihi ve kültürel potansiyeli ulusal alanda tanıtmak amacıyla Sinop Valiliğince İstanbul Feshane’de ilk kez düzenlenen etkinlikte Sinop Üniversitesi'de yer aldı. Feshane’de stant açan üniversite, vatandaşlarca büyük ilgi görüyor. Akademik, idari ve öğrencilerden oluşan tecrübeli ekip, çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak üniversiteyi tanıtıyor. Üniversite ve bölümler hakkında geniş bilgi veren ekip, diğer taraftan öğrencilere ve ailelerine doğru tercihler yapabilmeleri konusunda tecrübelerini aktarıyor

İlk Ziyaret Vali Yardımcısı Yüzer ve Kaymakam Özer’den
Üniversitenin standına ilk ziyareti ise Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Dikmen Kaymakamı Soner Özer gerçekleştirdi. Mehmet Yüzer ve Soner Özer, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Rıza Altun, Meslek Yükseokulu Müdür Yardımcısı Serkan İşcan, Yrd. Doç. Dr. Gaye Doğan, Öğretim Görevlileri Mehmet Suiçmez ve Yunus Emre Karslıoğlu ile uzun süre sohbet etti.

  
Editör: Vitrin Haber