Sinop Tanıtım Platformu, Sinop Valiliği’nin himayesinde 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek “Sinop Tanıtım Günleri” programında sahne almak isteyen ses sanatçılarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Sinoplu sanatçılarla 02 Aralık 2014 Salı günü saat 17.00’da Anadolu Yakası Kozyatağı'nda bulunan bir Cafe’de akşam yemeğinde bir araya gelecek olan Sinop Tanıtım Platformu üyeleri, etkinlik öncesinde sanatçılarla fikir alışverişinde bulunacak.

Toplantıya katılacak ses sanatçılarının Sinop Tanıtım Platformu Sekretaryası Osman Çakır ile 30 Kasım 2014 Pazar günü saat 15:00’a kadar cep telefonu veya www.facebook.com/ocakirr adresinden iletişim kurmaları ve bilgi vermeleri gerekiyor. 

Sinoplu sanatçıların oldukça zor koşullar içerisinde sanatlarını icra etmeye devam ettiklerini belirten Platform Başkanı Mustafa Özalp toplantı öncesinde şunları söyledi: ”Sinop, Feshane’de ilk kez tanıtım günleri düzenliyor. Önceki yıllarda Kastamonu, Giresun, Hatay gibi illerimiz çok kez etkinlik düzenledi. Başarılı olduklarını düşünüyorum. Açık söylemek gerekirse megapol bir şehirde büyük organizasyonlar tertip etmenin kolay olmadığını pek çok kişi söylüyor. Platform üyeleri olarak imkanlarımızı seferber ettik, zor olana talip olduk. Sinoplular olarak biz de isimlerini zikrettiğimiz diğer iller gibi pekala tanıtım günleri düzenleyebiliriz ve başarırız dedik. Bu inançla Eylül ayının başlarında çalışmalara başladık. Akşam oldu demedik, yılmadan gecenin ilerlemiş saatlerine kadar 7-8 kez toplantı gerçekleştirdik. Önemli mesafeler katettik.

Sinop Valiliğimizin himayelerinde 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Sinop Tanıtım Günlerini gerçekleştireceğiz. Sinop ilimiz, tüm ilçelerimizle, gerek mülki-yerel yöneticileriyle, gerekse kurum müdürleriyle, üniversitesiyle, sivil toplum kuruluşlarının, hatta sanayi ve ticaret odalarının başkanlarıyla hep beraber İstanbul’a geliyor. İstanbul’daki 400 bin Sinoplunun “Sinop Günleri’nde” birbirleriyle buluşmak, tanışmak, hasret gidermek, stantları gezmek, etkinliklere katılmak amacıyla Feshane’ye akın edeceğini umuyoruz. İstiyoruz ki Sinoplular bölgemizin ünlü sanatçılarıyla da bu etkinlikte buluşsun, tanışsın. Her birinin birbirinden güzel eserleri seslendirdikçe tüm Sinoplular coşsun, moral bulsun, hasret gidersin. Herkesin memnun olacağı muhteşem bir organizasyon olsun. İşte bu düşüncelerle etkinlik öncesi sanatçılarımızla bir araya gelelim fikir alışverişinde bulunalım istedik. Sinop Tanıtım Günleri’nde sahne almak isteyen tüm sanatçılarımızı yapacağımız toplantıya davet ediyoruz.”

Editör: Vitrin Haber