Geçtiğimiz yıl Türk Telekom Sinop İl Müdürlüğü'ne atanan Abdulkadir Alpergün'ün emekli olması ardından İl Müdürlüğü makamına Amasya Türk Telekom İl Müdürlüğü Teknik Operasyonlar Müdürü Mustafa Töre getirildi. 

Atama kararı ardından yeni İl Müdürü Töre, Sinop'ta ki görevine gerçekleştirilen devir teslim sonrası başladı. İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim sırasında Töre, emekli olan Abdulkadir Alpergün'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 
Devir teslim sırasında Sinopluların il müdürlüğü döneminden yakından tanıdığı Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay'da hazır bulundu. Günay, yeni İl Müdürü Mustafa Töre'ye yeni görevinde başarılar diledi. 

Mustafa Töre kimdir?
1974 yılında Samsun’da doğan Mustafa Töre, 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Töre, 1999 yılının başında Iğdır İlinde Türk Telekom Radyolink Mühendisi olarak göreve başladı. 2001 yılında Erişim Şebekeleri Şef Mühendisi olarak Amasya Türk Telekom İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Töre, 2005-2017 yılları arası Teknik Operasyonlar Müdürü olarak görev yaptı. Haziran 2017 itibarı ile Sinop Telekom Müdürü olarak ataması yapılan Töre, evli ve bir çocuk babası. Mustafa Töre'nin ilgi alanları Geleneksel ve Model Okçuluk, Radyo kontrollü Model Uçaklar.