Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla program düzenlendi. Programda kurum öğretmeni Bülent Yılmaz için hazırlanan sürprizler salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında gerçekleştirilen 24 Kasım öğretmenler günü törenlerinde Kurum öğretmeni Bülent Yılmaz’ın öğretmenler günü kalabalık bir personel topluluğu tarafından kutlandı. 
Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 7 yıldır kurumda görev yapan Öğretmen Bülent Yılmaz’ın duygulu anlar yaşadı. 24 Kasım öğretmenler günü etkinliğinde ilk olarak Kurum Öğretmeni Bülent Yılmaz için hazırlanan pastanın mumları üflendi. Ardından kurum öğretmeni tarafından mesai arkadaşlarına pasta ikram edildi.
 
Törende bir konuşma yapan Kurum Müdürü Özer Duman tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Kendisi de bir öğretmen çocuğu olduğunu söyleyen Özer Duman, öğretmenlerin hayatında ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Duman; ‘’Bende bir öğretmen çocuğuyum ve bunun gururunu yaşıyorum. Öğretmenlerin gerek kurumumuz için gerek toplum ve ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Kurum öğretmenimiz, sevgili hocamız Bülent Yılmaz her zaman özverili çalışmaları, iyi niyetli yaklaşımları ve mesai arkadaşları ile uyumuyla örnek olmuştur. Son derece faydalı çalışmalar yürütmektedir. Türkiye Ceza İnfaz Kurumları içerisinde yüzde 98 not ortalaması ile son derece başarılı bir noktadayız. Bugün kurumumuzun eğitim notu bu derece yüksekse bunda öğretmenimizin katkısı çok büyüktür. Kendisinin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim ‘’ dedi.
Daha sonra söz alan kurum öğretmeni Bülent Yılmaz ise düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Yılmaz; ‘’Yaklaşık 7 yıldır bu kurumda çalışmaktayım. Elimden geldiğince hükümlülerimizin eğitim faaliyetleri için çaba göstermekteyim. Ama bu geldiğimiz noktada özellikle Kurum Müdürümüz Özer Duman ve mesai arkadaşlarımın desteklerini inkar edemem. Kendilerine çok teşekkür ederim. Bu anlamlı günde hatırlanmak ve bu güzel sürpriz beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi

Editör: Vitrin Haber