Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 81 İl Taşra Teşkilatında görev yapan personeli kapsayan ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü ile Personel Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası" öncesinde Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şampiyonaya katılacak olan personelleri belirlemek amacıyla, personeller arası masa tenisi müsabakaları yapıldı. 

ASP Sinop Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve İl Müdürü Melih Keleş’in de katılımıyla, Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen seçmelere 13 personel katıldı. Gerçekleştirilen organizasyon hakkında bilgi veren Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile bakanlığa bağlı müdürlüklerde çalışan personellerin sporsa olan ilgilerinin artırılmasının amaçlandığını söyledi. Keleş; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na  bağlı görev yapan personeli kapsayan, ortak bir amaç etrafında birlikte çalışmanın ve hoşgörünün teşvik edilmesi, sporun sevdirilmesi ve yaşam tarzı haline getirilmesi, motivasyonun  ve sporun sağlayacağı yararlara ilişkin farkındalığın arttırılması için, ASP Gençlik  ve Spor  Kulübü genel merkez başkanlığı tarafından Personellerarası  Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası düzenleniyor. Bizde düzenlediğimiz turnuva ile bu şampiyonaya katılacak olan personellerimizi belirleyebilmek adına bir müsabaka düzenledik. Personellerimizin ilgisi oldukça yoğun oldu. Seçmelere katılan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan personellerimize de başarılar diliyorum” dedi. 

4 kadın, 9 Erkek personel olmak üzere toplam 13 personelin katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Kadınlarda Yeliz Ünal, Erkeklerde ise Soner Taban birinci olarak Muğla ilinin Fethiye ilçesinde düzenlenecek olan personele yönelik Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. 
 
Editör: Vitrin Haber