Sinop OSB yönetim kurulu ve Sinop Valiliği işbirliğiyle, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Sinop'a toplu konut yapılmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmanın ilk ayağı olarak talebin belirlenebilmesi için Sinop OSB internet sayfasında vatandaşların ankete katılması gerekiyor. Buradaki talebe göre TOKİ'ye başvuru yapılacak.

ANKETE KATILIM BEKLİYORUZ
Konuyla ilgili bilgi veren Sinop Organize Sanayi Bölgesi Müdürü İsmail Yerli, anketin sonucuna göre TOKİ'ye başvuru yapılıp yapılmayacağının belirleneceğini söyledi. 

Yerli; "Sinop Organize Bölgesi Müdürlüğünün sekretaryalığında, Sinop'a Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) toplu konut yapılması için bir başvuru oluşturulmakta. Bu yönüyle Sinoplu vatandaşlarımızın internet sitemiz olan www.sinoposb.org.tr adresi üzerinde bulunan anketimize katılmalarını rica ediyoruz. 

ANKETTEKİ TALEBE GÖRE BOŞVURU YAPILACAK
Şu anda yer araştırmaları sürüyor. Kesinleşen yerler yok. Hazine arazisi araştırıyoruz. Bulduğumuz bir kaç arazi var. Üzerinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan geri dönüş almaya başladık. Ciddi bir katılımın söz konusu olacağını düşünüyoruz. Böyle bir başvuru yapılacak. Biz bu başvuru için şu anda katılım oranını belirlemeye çalışıyoruz. Anket sonuçlandıktan sonra bu sonuca göre, TOKİ'ye başvuru yapılacak.