İstanbul’da bulunan Sinop İşadamları Derneği Başkanı Rafet Orhan Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyetle, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici’yi ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette SİAD Başkanı Rafet Orhan, 16-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenleyecekleri Sinop İş Dünyası Forumu ve Fuarına davet etti. 

Rafet Orhan bu fuarda İstanbul’da bulunan en az 90 Sinoplu İşadamının kendi iş konuları ile ilgili Stant açıp ürünlerini sergileyeceklerini, ayrıca Sinop TSO’ ya bir stant düzenleyip teslim edeceklerini belirtip TSO’nun da fuara iştirak etmesini istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, fuara katılmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Derici; “Böyle bir davete hayır dememiz mümkün değil. Sinop tanıtımına katkı sağlayacak bu fuara katılmak bizim en doğal görevimizdir. Bu anlamda Sinop’umuzun tanıtımına da büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu girişimden dolayı SİAD’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber