Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından İl genelinde faaliyet gösteren sözleşmeli optik müesseseleri ile birlikte istişare toplantısı düzenledi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan İl Müdürü Yaşar Yılmaz; paydaş kurum-kuruluşlar ve tedarikçilerle periyodik olarak istişare toplantıları düzenlendiklerini, bu toplantılardaki gayenin; sigortalılar ile emekliler ve hak sahiplerine görmeye yardımcı tıbbi malzeme temin eden tedarikçilerin sorunlarını paylaşmak, yürürlükte bulunan sözleşme şartları üzerinde değerlendirmeler yaparak sunulan hizmetin kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Kayıtlı istihdamın teşvikine yönelik beklentilerin de dile getirildiği toplantıya katılan Kurum yetkilileri mevcut sözleşme şartlarını irdeleyerek, düzenlenen reçete ve faturalarda rastlanan aksaklıkların Kurumun çalışma performansı üzerindeki etkileri ile Kayıtlı istihdamın teşviki için gerekli tedbirleri dile getirdi.  

Toplantıya Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Musa Kenan Musanoğlu, Servis Şefi Zeliha Erken ve Sinop İlinde faaliyet gösteren optisyenlerin İl temsilcisi Dilek Beyazca ile il merkezi ve ilçelerde bulunan optisyenler katıldı. 
Editör: Vitrin Haber