Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce hazırlanan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı teknik destek kapsamında finanse edilen İl geneli ve İlçelerdeki kamu personeline yönelik “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi” sonrasında düzenlenen Katılım Belgesi Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi sonrasında düzenlenen Katılım Belgesi Dağıtım Töreni’ne Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Gerze Kaymakamı Vali Yardımcısı V. Bülent Bayraktar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş katıldı.

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Eğitimci Taşkın Tahmaz’ın verdiği eğitime Sinop İl Merkez ve Erfelek İlçesinde görev yapan 70 kamu görevlisi  katıldı. Kamu kurumlarında çalışan personellerin iş veriminin arttırılması, sorunlarla baş etme yöntemlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlara hizmetin daha kaliteli olarak sunulması amacıyla verilen eğitim ayrıca; Ayancık, Türkeli İlçelerinde 28 Haziran tarihinde, Boyabat, Saraydüzü, Durağan İlçelerinde 29 Haziran tarihinde, Gerze ve Dikmen İlçelerinde ise 30 Haziran tarihinde verileceği bildirildi. 
Editör: Vitrin Haber