Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal tarafından, İlkadım Belediyesi'ne ait Engelsiz Yaşam Merkezinde verilen 'Bilişim Teknolojileri Kursu' düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.

Amisos Otelinde gerçekleştirilen sertifika törenine; İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok ile kursa katılan kursiyerler ve aileleri katıldı.
Kursu başarıyla bitiren 35 öğrenci, günün anısına Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Gülser Övet Kesimal ile birlikte pasta kesti. Ardından törenle kursu bitiren öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

İstihdam odaklı kurslarda emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Engelsiz Yaşam Merkezimizde Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Sayın Gülser Övet Kesimal tarafından verilen Bilişim Teknolojileri kursunda sertifikaya hak kazanan 35 öğrencimize eşim ve kızım ile sertifikalarını teslim ettik. İstihdam odaklı kurslarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Programda, kursu bitirenlere ve ailelerine çeşitli ikramlarda da bulunuldu. 



 
Editör: Vitrin Haber