Sinop Valiliği tarafından Polisevinde düzenlenen iftar programına; Sinop Valisi  Hasan İpek ve eşi Gülten İpek, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Vali Yardımcısı İzzet Ercan ve eşi Zekiye Ercan, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır,  İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten ve eşi Gül Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve eşi Songül Dağdeviren, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Özgen, Kızılay Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Şehit Aileleri ve gaziler katıldı.

Düzenlenen iftar programı öncesi tüm masaları tek tek gezerek Şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Vali Hasan İpek ve eşi Gülten İpek mübarek Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Hasan İpek, iftar programı sonrasında yaptığı konuşmada; ‘’Devlet olarak  şehit ailelerimizin ve gazilerimizin  her daim  yanında olacağız. İstanbul Beşiktaş'ta bombalı terör saldırısında şehit olan Polis memuru Hakan Tanrıkulu kardeşimizin son şehidimiz olmasını  temenni ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi  Rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.
 

 
Editör: Vitrin Haber