Ayancık İlçe ziyaretinde Vali Köksal Şakalar’ı Kaymakamlık binası girişinde Ayancık  Kaymakamı Çağlayan Kaya, Belediye Başkanı Aslan Özdemir ve ilçe protokolü  karşıladı.  
 
Kaymakamlık ziyaretinde Vali Köksal Şakalar, Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya’dan Ayancık İlçesi’nin genel durumu hakkında brifing aldı. 
Kaymakam Çağlayan Kaya tarafından  Vali Köksal Şakalar’a sunulan brifingde İlçe Emniyet Müdür Vekili  Hasan Erdi Yaman, İlçe Jandarma Komutanı  J. Yzb. Gürsel Keklik, Liman Başkanı Orhan Esengil, AK Parti Ayancık İl Genel Meclisi Üyeleri Yaşar Altuntaş ve Sefer Gürleyen hazır bulundu. 
 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Köksal Şakalar, Ayancık Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 
 
Belediye Başkanı Aslan Özdemir ve Belediyenin Birim Müdürleri  ile bir süre sohbet eden Vali Köksal Şakalar’a Belediye Başkanı Aslan Özdemir, Ayancık Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler sundu.
 Ayancık Belediye Başkanı Aslan Özdemir ziyaret anısına Vali Köksal Şakalar’a keten dokuma ve eski Ayancık evlerinin yer aldığı tablo hediye etti.
 
Vali Köksal Şakalar, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yetkilerden bilgiler aldı. 
Sinop Valisi Köksal Şakalar’a Ayancık ilçesi ziyaretinde,  İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş  eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber