Devlete yapılan kalkışmanın 25. Gecesinde demokrasi nöbetine Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi öncül oldu ve meydanları sağlık çalışanları doldurdu. 
İstiklal Marşı ile açılışı yapılan demokrasi nöbetinde Sinop Valisi Kemal Cirit, meydanı dolduran vatandaşlara seslendi. Cirit; “Devletimize ve milli iradeye sahip çıkan Sinop halkına teşekkür etti ve sağlık çalışanlarının dik duruşunu tekrardan dile getirdi” dedi.

Sağlık çalışanlarının demokrasi meydanlarında vermiş olduğu sağlık hizmetleri için de teşekkür eden Vali Cirit çocuklarla fotoğraf karelerinde buluşmayı ihmal etmedi.
Meydanlarda sağlık hizmeti veren sağlık camiası Sinop halkına daha önce yaptığı gibi ikramlarda bulunmayı da eksik etmedi. Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier, Mali Hizmetler Başkanı Hicabı Uzun, İdari Hizmetler Başkanı Erkal Boz, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ercan Yarar ve Atatürk Devlet hastanesi yöneticilerinin katıldığı demokrasi nöbeti geç saatlere kadar devam etti.

 
Editör: Vitrin Haber