Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ve 7 Haziran seçimlerinde Sinop milletvekili adayı olan Mehmet Ali Özgür, Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Bazı partililerin de bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Üçüncüoğlu ve Mehmet Ali Özgür, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile uzun süre sohbet etti. 

Mehmet Ali Özgür, seçim sürecinde Vitrinhaber Gazetesi'nde parti çalışmaları hakkında geniş yer verilmesi dolayısıyla teşekkür etti. 

Ziyareti sırasında gündemi değerlendiren Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ‘da dış güçlerce Türkiye üzerinde oynanan oyunları herkesin görmesi gerektiğini belirterek, akan kanın durması için herkesin sağduyulu davranması gerektiğini söyledi. İnsanların ayrıştırılmaması gerektiğinin altını çizen Üçüncüoğlu, "İnsan vücudu nasıl mikroplarla mücadele ediyorsa, aynı metodu ülke olarak da kullanmak gerekiyor. Mikroplarla savaşmak için sağlam bir bünye olması gerekiyor. Bunu ülke bazında değerlendirecek olursak öncelikle sağlam bir ekonomi ve hukuk sistemi şart. Bunun içinde Milli Görüş'ün iktidar olması gerekiyor. Vatandaşımız artık her şeyi görmüştür.  Bunları iyi değerlendirmek ve kirli oyunları değerlendirmek gerekiyor" dedi. 

Editör: Vitrin Haber