Yaklaşık 3 yılı aşkın bir süredir Halkbank Sinop Şube Müdürlüğü görevini yürüten Reşit Canik, Zonguldak merkez şubesine atandı. 

Görevi süresince Sinop'ta güzel hizmetler yürüten Reşit Canik, bazı platformlarda Sinop'ta ki iş dünyasına ekonomi ile ilgili verilen çeşitli seminer ve programlara da konuşmacı olarak katılmıştı. 

Veda edemediği tüm Sinoplulardan helallik isteyen Reşit Canik, Sinop ve Sinopluları çok sevdiğini ve asla unutamayacağını söyledi. 

Canik, "Üç yılı aşkındır Halkbank Sinop Şubesi Müdürü olarak yaptığım görevimden Halkbank Zonguldak Şube Müdürü olarak tayinim nedeniyle 01.12.2017 Cuma günü ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım bu süre içerisinde güzel dostluklar edindim. Bu güzel dostları ve dostlukları unutmayacağım. Sinop’u ve Sinoplu’yu sevdik. Hem bankamız açısından hem de müşterilerimiz açısından daha iyi neler yapabiliriz diye üstün gayret, iyi niyet ve ibadet aşkı ile çalıştık. Sinop ülkemizin muhteşem bir yeri. Her şeyin bir sonu olduğu gibi buradaki görevimizi de Allah'ın izni ile anlımızın akı ile tamamladık diye düşünüyorum. Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi, alaka ve sevgi için herkese çok teşekkür ediyorum. Gazeteniz aracılığı ile tüm sevenlerime veda ederken, 'bana olan haklarını helal etmelerini' istiyorum. Ben haklarımı helal ediyorum" diye konuştu. 

Reşit Canik sözlerini Necip Fazıl Kısakürek'in şu sözleriyle tamamladı; “Gideriz nur yolu izde gideriz, Taş bağırda, sular dizde gideriz. Bir gün akşam olur, biz de gideriz, Kalır dudaklarda şarkımız bizim." 

Halkbank Sinop Şube Müdürü Reşit Canik'in Zonguldak'a atanması ardından yerine Ayancık Şube Müdürü Aydın Kayğısız getirildi.

Reşit Canik'in Sinop iş dünyasıyla bilgi paylaşımı...
REŞİT CANİK PARAYI ANLATTI


 
Editör: Vitrin Haber