En pahalı kiralık yat olarak gündeme gelen Solandge'ın konuklarının kim olduğu bugüne kadar saklanıyordu. Bugün gelen yeni haberlerde ise ünlü kiralık yat Solandge'ın konuklarının Prens NawaefAhmed Bin Saoud Al Maktoum ve yakınları olduğu ortaya çıktı. Birkaç gündür Solandge ile ülkemizde tatil yapan prens ve yakınlarından görüntü alabilmek ise neredeyse imkansıza yakın oldu.
Geminin etrafında deyim yerindeyse kuş uçurtmayan özel güvenlik ekipleri prensin tatilinde neler yaptığını tam olarak öğrenemediler. Alınan görüntülere göre prensin su sporları ile gün içerisinde yakından ilgilendiği ve gemideki mankenler ile dans ederek eğlendiği ortaya çıktı.
Haftalık olarak kiralayabilmek için 1 milyon Euro ödemeniz gereken mega lüks yat Solandge son olarak 7 Temmuz tarihinde Bodrum Küdür Koyu'na demirlenmişti. İngiliz kaptan Paul Messenger tarafından yönetilen geminin içerisindeki SPA merkezi ve sinema salonu da prens ile yakınları tarafından büyük ilgi gördü.
Akşam Yemeği için 4 bin 500 Euro ve Bin Euro Bahşiş
İlk akşam yemeklerini Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan lüks bir restoranda yiyen prens ve yakınları 4 bin 500 Euro hesap ödedikten sonra bahşiş olarak ise bin Euro bıraktılar. Dünyanın en pahalı yatını kiralayan prensin ülkemiz ekonomisine de büyük katkı sağlayacağı söyleniyor.
Akşam yemeğinde karides, kalamar ve ahtapot salatası yedikleri öğrenilen prens ve yakınlarının ertesi gün ise alışverişe çıkarak yine binlerce doları mağazalara bıraktığı söyleniyor. Kraliyet ailesinin Bodrum'daki tatillerinden sonra bir sonraki duraklarının ise Yunanistan'ın Mikonos, Tilos ve Patmos adaları olacağı söyleniyor.
Ülkemiz açısından önemli bir gelişme olan bu haber aynı zamanda dünya basınında da kendisine büyük bir yer bularak ses getirmeyi başardı.
 
Editör: Vitrin Haber