Yayımlanan ilana göre OGM (Orman Genel Müdürlüğü) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı bölgelerden taşra teşkilatına 50 kişilik boş kadro ile Orman Mühendisi alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

HANGİ BÖLGELERE ALIM YAPILACAK?
Orman Genel Müdürlüğü toplamda 50 kişilik boş pozisyon ile taşra teşkilatı olan, Adana 2, Osmaniye 2, Çorum 2, Tokat 1, Bolu 2, Düzce 2, Hakkari 1, Bitlis 1, Bingöl 1, Ardahan 1, Erzurum 2, İzmir 2, Manisa 1, Kastamonu 11, Sinop 4, Kütahya 3, Mersin 3, Muğla 2, Aydın 2, Zonguldak 3, Karabük 1, Bartın 1 olmak üzere toplamda 50 kişi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?
Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmadığına dair sağlık kurumlarından belge sahibi olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Yükseköğretim kurumlarının Lisans programlarından Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:
Başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 14 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak alınacaktır. Başvuru işlemleri 14.09.2018 gecesi saat 23:59'da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Editör: Vitrin Haber