Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitimi ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca imzalanarak yürürlüğe giren Leonardo da Vinci Sinop İli Topyekün Hemşirelik Staj Programı projesi kapsamında İtalya Milano şehrindeki staj programına katılan öğretmenler ve öğrenciler Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ettiler.

Leonardo da Vinci Sinop İli Topyekün Hemşirelik Staj Programı projesi kapsamında ilk olarak, 06-19 Nisan tarihlerinde Çek Cumhuriyeti Prag şehrine Ayancık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ikinci olarak ta İtalya Milano şehrine Durağan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrenciler olmak üzere toplam 48 kişi katıldı. Valilik Toplantı Salonunda öğretmen ve öğrencileri kabul eden Vali Köşger öğrencilere staj programı kapsamında staj gördükleri alanlardaki izlenim ve gözlemlerini dinlediği öğrencilerle sohbette bulundu.

Staj programına katılan öğrenciler İtalya Milano şehrindeki staj alanlarındaki yaşadıkları izlenimleri anlattıktan sonra Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e Roma resimlerinin yer aldığı bir tabak takdim ettiler.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Köylü'de eşlik etti.

Editör: Vitrin Haber