Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşların tanık olduğu uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi durumları anında sesli, görüntülü veya yazılı olarak bildirebileceği, konum, fotoğraf ve video gönderebileceği ihbarlar için 0552 155 57 57 nolu "Narko-Mobil" ihbar hattının kurulduğu bildirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi; “Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin, can ve mal emniyetinin sağlanması noktasında çalışmalarımız büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. 

Suç ve suçluya karşı yürütülen mücadelemiz büyük bir özveriyle sürdürülmekte, vatandaşlarımızın ihbar ve şikayetleri süratle değerlendirilmektedir. 
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızın da desteği büyük bir önem arz etmekte olup, Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızın tanık olduğu uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi durumları anında sesli, görüntülü veya yazılı olarak bildirebileceği, konum, fotoğraf ve video gönderebileceği ihbarlar için 0552 155 57 57 nolu "Narko-Mobil" ihbar hattımız kurulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Editör: Vitrin Haber