CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop 1’inci Uluslararası Mutluluk Festivali organizatörlerinden Sinop Güçbirliği Derneği Başkanı Derya Kökdemir’i TBMM’deki makamında ağırladı. “Mutluluğun başkenti Sinop’a Mutluluk Festivali yakışır” diyen Karadeniz, kendisinin de Sinop Güçbirliği Derneği’nin üyesi olduğunu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi: “Toprağı, suyu, havası ile doğal dokusu ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihsel zenginlikleri ile Sinop, bizim sevdamız. Bu sevdamızı paylaşıp çoğaltacağına inandığımız her projeyi sonuna kadar desteklemek Sinop adına bizim en önemli görevimiz. İnanıyorum ki, mutlu şehir Sinop’ta gerçekleştirilecek Mutluluk Festivalimiz paylaştıkça çoğalacak bir sevdanın ürünü olacaktır ve bugünlerde halkımızın arzuladığı huzur, barış ve mutluluk için yeniden bir başlangıç olacaktır. Sinop’a gelen özenle aradığı sakin bir şehri burada buluyor. Sinoplunun misafirperverliği, cana yakınlığı ve dostane ilişkileri Sinop’u adeta bir huzur şehri haline getiriyor. Başta bu mutluluğu ve Sinop’un güzelliklerini, zenginliklerini paylaşmak mutluluğun başkenti Sinop’a yakışır.”

CHP’li Karadeniz, festivalin Sinop’un tarihsel, kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtan uluslararası kapsamda bir festival olduğunu belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunarak destek alacaklarını sözlerine ekledi. 

Derya Kökdemir’in verdiği bilgiye göre Sinop Mutluluk Festivali; Sinop Güçbirliği Derneği ile Sinop Belediyesi’nin işbirliği ile Sinop İşadamları Derneği, İstanbul Beşiktaş Belediyesi, İzmir Gaziemir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek. Festivale katılan, destek veren bütün sanatçılar, gruplar, uzmanlar birçok performans, gösteri, sergi ve atölye yapacaklar. 
 
Editör: Vitrin Haber