Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, geçen hafta görevine başlayan Sinop'un yeni Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Zafer Ali Ürkmez'i makamında ziyaret etti. 

Yeni İl Müdürü Zafer Ali Ürkmez'e 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunan Özşahin, Ürkmez ile makamında uzun süre sohbet etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zafer Ali Ürkmez, Sinop gibi güzel ve nadide bir ilde göreve başlamaktan duyduğu mutluluğu anlattı.  

SİNOP GÜLERYÜZLÜ İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR KENT
Sinop öncelikle benim için sürpriz oldu. Ama geldiğim ilk andan bu yana, insanların yardımseverliği ve güler yüzü gerçekten beni etkiledi. Ben Ankara'da ikamet ediyordum. Nereye gidersem gideyim, belli bir süre sonra Ankara'ya geri dönme isteği bende oluşurdu. Ama Sinop'a geldiğimde böyle bir şey hissetmedim. İnternette yapmış olduğum araştırmalarda da Sinop'un yüzde 74 oranında en mutlu insanların yaşadığı il olarak çıkıyor. Yani o anlamda kendimi çok mutlu hissediyorum. Allah utandırmasın. Her kamu görevlisi gibi hayırlı işler yapmak istiyoruz. Her vatandaşımız bizim için özeldir. O yüzen kapım herkese açıktır ve hiç bir zaman kapalı değildir. Tüm vatandaşlarımız kurumumuzla ilgili her türlü sıkıntılarında bizlere ulaşabilirler. Bizde bu problemlerin giderilmesi için elimizden gelen yaparız" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber