Erfelek Kaymakamlığı ile Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı örnek bir projeye imza attı. Hayata geçirilen “Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar” isimli proje ile çocuklara çeşitli sürprizler hazırlayan Erfelek ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erfelek Atatürk İlkokulunda öğrenim gören 30 çocuğa eşsiz bir gün yaşattı.

Erfelek İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Aşar, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ve öğretmenleri eşliğinde Sinop’a gelen öğrenciler burada ilk olarak Sinoplu çocukların tek eğlence merkezi olan ZıpZıp Baba eğlence merkezine geldi. Burada işletme sahibi Musa Özen tarafından karşılanan öğrenciler, kendileri için hazırlanan masada yedikleri yemeğin ardından eğlence merkezinin tadını çıkarttı.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına giden Erfelek Atatürk İlkokulu öğrencileri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve görevli askerler tarafından karşılandı. Burada kendilerini ziyarete gelen öğrencilere hoş geldin konuşması yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, bu güzel projeye imza atanlara da teşekkür etti. Miniklerin Jandarma Komutanlığı ziyaretinde daha sonra, Jandarma operasyonlarında görev yapan eğitimli köpeklerin gösterileri yer aldı. Köpeklerin gerçekleştirdikleri gösterileri dikkatle izleyen minik öğrenciler, kendilerine sevecen tavırlarla yaklaşan köpekleri sevmeyi de ihmal etmedi. Ardından minikleri İl Jandarma Komutanlığı yemekhanesinde ağırlayan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, balon ve meyve suyu ikram ettiği miniklerle bir süre sohbet etti, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ziyaret sonunda jandarma ekipleri kendilerini ziyarete gelen öğrencilere bilim çocuk dergisi hediye etti. Gerçekleştirilen etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.





Editör: Vitrin Haber