Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı'na seçilen Ceyhan Demir'i makamında ziyaret etti. 

Demir'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Gökmen'e MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ayar'da eşlik etti. Ziyaret sırasında MHP Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan ile il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret sırasında MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop'ta gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahkumlarla sivillerin birlikte çalışması yönüyle dünyada ilk kez olma özelliğine sahip olan ve Sinop Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda faaliyete geçen tekstil fabrikası hakkında da geniş bilgiler sunan Gökmen, Sinop'ta daha bir çok önemli faaliyetin altına imza atmak istediklerini dile getirdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir'de Başkan Gökmen'e MHP'nin seçim öncesi gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. MHP'nin önümüz yerel seçimlerinde Sinop'ta oldukça iddialı olduklarını dile getiren Demir, kongre ardından seçime kilitlendiklerini kaydetti. Ceyhan Demir MÜSİAD ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, MHP İl Başkanı Ceyhan Demir'e yürütülen faaliyetleri içeren MÜSİAD dergisini takdim etti. 
Editör: Vitrin Haber