Sinop’ta, 6-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan geleneksel "3. Uluslararası Doğa Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali" için il koordinasyon toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, İl Sağlık Müdürü Tahsin Dr. Gökhan Telatar, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Damaroğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Gülten Sağlam, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ayniyat Saymanı Adem Yılmaz, YEDAŞ İşletme ve Yatırımlar Müdürü Mustafa Öztürk, Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Şen katıldı. Toplantıda festival ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, festival tarihleri arasında yapılması gerekenler karara bağlandı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, “Bu yıl 3.sü düzenlediğimiz motosiklet festivaline yaklaşık olarak 600 motosiklet ve 2 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Karadeniz’in tek doğal limanı ve gerek coğrafyası, yeşili, mavisi, kültürel varlıklar bakımından çok zengin olan ilimizde motosiklet kültürünün geliştirilmesi adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Festivalimiz için koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen başka Sinop Valiliği olmak üzere, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve YEDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz” dedi.
 
Çeşitli akrobasi gösterilerinin de yer aldığı Uluslararası Doğa, Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali 4 gün sürecek.  

İHA
 
Editör: Vitrin Haber