Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu öğrencileri, İlda inşaat ve tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu öğrencileri, okul yönetimi ve öğretmenleri ile birlikte Sinop organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren İlda inşaat ve tekstil fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika sahibi Recep Ünal ve fabrika yönetimi tarafından karşılanan minikler fabrikanın üretim ve paketleme alanlarını gezdi. Fabrikada üretilen ev botlarının yapım aşamalarını büyük bir ilgiyle takip eden minikler üretimi tamamlanan ürünlerin nasıl paketlendiği ve sevkiyat işlemleri hakkında da merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladı.

İlda inşaat ve tekstil fabrikası sahibi Recep Ünal ve fabrika yönetiminin yakından ilgilendiği küçük öğrenciler daha sonra kendilerine yapılan ikramları afiyetle yerken fabrika yönetiminin hazırladığı hediyeleri aldı. Gerçekleştirilen ziyarette fabrika yönetiminin kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, öğrencilerin sosyal gelişimlerinin artması adına bu tür etkinlerin büyük önem taşıdığını söyledi. Korkan; “Okulumuzda zaman zaman bu tür geziler düzenleyerek öğrencilerimize hem meslekleri tanıtma hem de onların sosyal alanlarda gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda bugün İlda inşaat ve tekstil fabrikasının ziyaret ederek burada üretilen ürünlerin ilk aşamasından üretimin tamamlanması ardından gerçekleşen işlemlere kadar ilerleyen süreci öğrencilerimize gösterme fırsatı yakaladık. Bu gezimizde bizlerle yakından ilgilenen İlda inşaat ve tekstil fabrikası sahibi Recep Ünal bey ve tüm fabrika çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. Geleceğin büyükleri, şimdinin fidanları minik öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten İlda inşaat ve tekstil fabrikası sahibi Recep Ünal, topluma yararlı olacak her türlü faaliyetin içinde bulunmak istediklerini söyledi. Çocukların kendilerine çok güzel sorular yönelttiklerini ifade eden Ünal; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bugün bizleri ziyaret etti.

Onları fabrikamızda ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Bugün bu ziyarette çocuklarımızın ürünlerin yapım aşamasından, sevkiyat aşamasına kadar gerçekleşen süreci ilgiyle takip etmeleri ve işleyiş ile ilgili çeşitli sorular yöneltmeleri bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Belki de bugün geleceğin makinacılarını ya da Sinop’un gelişmesine ve istihdamına yön verecek işadamlarını, iş kadınlarını ağırladık. Çocuklarımızın geleceğine yöne verecek, meslek seçimlerine büyük katkı sağlayacak bu tür gezileri düzenleyen okul yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Editör: Vitrin Haber