15 Eylül Anaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı saygı duruşu ve  İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Yusuf Haskılıç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam eden programda, 15 Eylül Anaokulu Nergisler Sınıfı " Bugün 23 Nisan " şarkısı, Menekşeler Sınıfı "23 Nisan Kutlu Olsun" Şarkısını, Laleler Sınıfı ise “Biz Türkiye’yiz” Orotoryosunu, Gelincikler Sınıfı “İstiklal Marşı” Oratoryosu ve Papatyalar Sınıfı "Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" Şarkısını sergilediler.       
   
15 Eylül Anaokulu öğrencileri daha sonra Öğretmenlerin eşliğinde Labirent Oyunu, Bayrak yarışı, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması, yoğurt yeme yarışması halat çekme ve balon patlatma yarışması yapıldı. Yarışmaları katılan ve kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra Öğretmenler ve öğrenciler  ”Hayat Bayram Olsun” şarkısı eşliğinde dans ettiler.    

Program sonunda bir konuşma yapan 15 Eylül Anaokulu Okul Müdürü Yusuf  Haskılıç tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. 

Haskılıç; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı minik öğrencilerimiz ile birlikte kutluyoruz. Yarının Türkiye'sinde çiçek gibi açarak Türkiye'yi güzelleştirecek, ülkemizin geleceğine tohumlar saçacak güzel ve nadide bir çiçeklerdir. Çocuklarımız okul öncesinde aldıkları değerler ile yarınlara hazırlanıyorlar. 15 Eylül Anaokulu olarak en güzel değerleri Onlarla birlikte yaşıyoruz. Programımız için başta Değerli meslektaşlarıma ve minik yavrularımıza olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan Veliler Çocuklarla birlikte bayramı kutladılar. Eski Çocukluk günlerindeki bayram coşkusunu çocuklarıyla birlikte yaşamanın verdiği mutluluğu dile getiren Fatih Arslan “Çocukluğumuzda yaşadığımız bayram coşkusunu bugün okulda çocuklarla birlikte tekrar canlandırdık. Düzenlenen yarışmalarda çocuklarla birlikte heyecanlandık onlarla birlikte eğlendik. Bu anlamlı günü coşkuyla, heyecanla ve Milli birlik ve beraberlik bilincini aşılayarak bizlere yaşattıkları için Okul Müdürümüz Yusuf Haskılıç’a ve değerli öğretmenlerimize ve Okul personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi. 15 Eylül Anaokulu Öğrencileri programın sonunda günün anısı olarak öğretmenler öğrencileriyle birlikte fotoğraf çektirdi.


 
Editör: Vitrin Haber