İl Müftülüğü tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen "Sinop'tan Kahraman Mehmetçiklerimize Selam ve Dua Gecesi"nde gösterileriyle büyük beğeni toplayan ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin oluşturduğu mehteran ekibine, çocukların Sinop'ta ki eğlence mekanı ZıpZıp Baba'dan anlamlı bir hediye geldi. 

ZıpZıp Baba Sahibi Musa Özen, miniklerin 1 yıl boyunca mekana ücretsiz olarak girebileceğini belirterek, hediye çekini teslim etti. Çocukların performansına hayran kaldığını ve çok duygulandığını belirten Musa Özen, ‘’Sinop Müftümüzün hazırladığı programa bizzat kendim konuk oldum. Oradaki atmosfer bambaşkaydı. Kur’an tilavetinin dinlenmesi ardından Müftü Bey’in konuşmaları, şiirler ve daha güzeli 4-6 yaş aralığındaki çocuklarımızın mehter takımı eşliğinde sundukları program beni çok etkiledi. Onların çabaları, istekleri beni çok duygulandırdı. Ben de buna istinaden 12 çocuğumuza bir yıllık Zıpzıp Baba’da hiç ücret almadan istedikleri saatte gelip eğlenmeleri noktasında hediye çeki verdim’’ dedi.

Seyitbilal Kur’an Kursu velilerinden Zeynep Bilinmez ise "Seyitbilal 4-6 yaş Kur’an kursunda bir veliyim. Gösteride çocuklarımız mehter takımı programı yaptılar ve dualar okudular. Çocuklarımız için çok heyecanlandık, çocuklarımız da çok uğraştı. Zıpzıp Baba da bize güzel bir sürpriz yaptı çocuklar da çok sevindi.  Allah razı olsun, çocukları da çok mutlu etti Allah hayırlarını kabul etsin’’ cümlelerini kullandı.diye konuştu. 

Advertorial
 
Editör: Vitrin Haber