Sinop gençlik merkezi tarafından İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 80. yıldönümü anısına tarihi sevdiren adam Yavuz Bahadıroğlu ile ‘’Mehmet Akif Ersoy’un Dünyası’’ konulu söyleşi programı gerçekleştirdi. 

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Vali Hasan İpek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, protokol üyeleri, STK temsilcileri, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ünlü tarihçi Yavuz Bahadıroğlu tarafından İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatına dair söyleşi programı katılımcıların büyük beğenisini kazanarak gerçekleştirildi. 

Anma programı; Vali Hasan İpek tarafından, tarihçi Yavuz Bahadıroğlu’na verilen Sinop’a özgü kotra takdimi ve programa katılan tüm katılımcılara, görevli olan gönüllü gençlere,  programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür konuşmasıyla son buldu.

 
Editör: Vitrin Haber