15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Sinop İl Başkanı Erol Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri Orman ve Su işleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü  Melih Keleş’i ziyaret etti.

MİDDER Sinop İl Başkanı Erol Özçelik, yönetim Kurulu üyeleri ile beraber derneğin misyon, vizyon ve kuruluş amacını anlatmak üzere kamu kurum kuruluş ve STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Orman ve Su işleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret etti.
Orman ve Su işleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, (MİDDER) 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanı Erol Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

MİDDER Sinop İl Başkanı Erol Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü  Melih Keleş’i ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü  Melih Keleş, (MİDDER) 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanı Erol Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti. MİDDER Sinop İl Başkanı Erol Özçelik  ve yönetim kurulu üyelerini  kabul eden Melih Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Editör: Vitrin Haber