Sinop İl Genel Meclisi Nisan Ayı oturmalarında bir rekora imza attı.100 maddeden oluşan Nisan ayı gündemi tüm il genel meclis üyelerinin katılımıyla görüşülerek tamamlandı. 

Beş gün süren Nisan Ayı İl Genel Meclis toplantısının oturumları İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu başkanlığında gerçekleşti. Başkan Gündoğdu, toplantının Sinop’umuza ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum açıklamasını yaparken, oturum gündem doğrultusunda açılış ve yoklamanın yapılmasıyla devam etti.

Meclis üyelerinin verdiği önergeler ve komisyonlardan gelen raporların okunmasıyla devam eden Nisan ayı oturumlarında söz alan AK Parti Gurup Başkanvekili Veysel Şahin, Nisan Ayı oturumlarında meclisimiz bir rekora imza atmıştır açıklamasını yaparken, uyumlu bir meclis çalışmasıyla almış olduğumuz tüm kararların bölgemize hayırlı olmasın diliyorum dedi. Şahin; “Nisan ayı gündemimiz bu dönem oldukça yoğun, valilikten gelen ve meclis üyesi arkadaşlarımızın vermiş olduğu önergelerle 100 maddeden oluşan gündem maddelerini gece gündüz ve tatil demeden başarıyla tamamladık.101 madde de dilek temenniler oldu” diye konuştu.

Nisan ayı oturumlarının kapanış konuşmasını Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ise; yoğun bir tempoda gerçekleştirilen Nisan ayı oturumlarına katılan tüm il genel meclis üyelerine teşekkür etti. Gündoğdu; “Bir rekora imza attığımız 101 maddelik Nisan ayı gündemimiz başarıyla tamamlanmıştır. Almış olduğumuz tüm kararlar bölgemize hayırlı olsun. Mayıs ayı oturumlarımız 04.05.2015 tarihinde 16.30 başlayacaktır” dedi.  
Editör: Vitrin Haber