Sinop il genel meclisi ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Sinop İl Genel Meclisi’nde Eylül ayı toplantıları başladı. Şükrü Gündoğdu Başkanlığında gerçekleşen Sinop İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilk oturumunda 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Sinop İl Genel Meclis toplantı salonunda başlayan Eylül ayı oturumlarında açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, tüm meclis üyelerine kolaylıklar diledi. Gündoğdu; “Bir aylık bir tatil sonrası oturumlarımız Eylül ayının ilk günü itibariyle başlamıştır. Yeni sezonda tüm meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyor, meclisimizin alacağı karar ve yapacağı hizmetlerin ilimize bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Daha sonra söz alan Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay meclis üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaparak çeşitli konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Alpay daha sonra meclis üyelerinden gelen soruları cevapladı. Komisyon raporlarının okunması sonrasında beş gün sürecek Eylül ayı 1. oturumunda gündemin ilk beş maddesi okunup karar bağlanarak 2. Oturum için belirlenen gün ve saatte buluşmak üzere toplantı sona erdi.
   

Editör: Vitrin Haber