AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ 19.07.2016 tarihinde katıldığı şehit cenazesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazım Maviş; "Ticari işletmelerimizde mesai arkadaşımız olan Ülkü Sayın’ın babası Necati Sayın ve eniştesi Fazıl Gürs milli iradeyi savunurken hain, FETÖ’cü, haşhaşi, darbeciler tarafından şehit edilmişlerdir. Aynı saldırı esnasında mesai arkadaşımız Ülkü Sayın ve kardeşi Ayşe Sayın’da yaralanmışlardır. Şehitlerimizden Fazıl Gürs’ün cenazesi 16.07.2016 tarihinde Ankara Karşıyaka Mezarlığındaki Şehitliğe öğle namazına müteakip defnedilmiştir. Şehidimizin cenazesine katılarak milli iradeyi kanıyla savunan şehidimizin ailesine minnetimize ilettik ve kendisinin Hakka yürüyüşünde son görevimizi yerine getirdik”

Maviş açıklamasına şöyle devam etti; “İşte burada gördük ve tekrar şahit olduk ki bu millet baba, oğul, kız, dede, torun bu hain darbeye engel olmuştur. Ailesiyle birlikte gözünü kırpmadan kendi iradesine sahip çıkan bu necip milletin bir vekili olarak sorumluluğum büyüklüğünü ve şerefini bir kez daha en derinden hissettim. Yüce Allah’tan şehitlerimiz Fazıl Gürs ve Nezati Sayın şahsında bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı,  Gazimiz, mesai arkadaşımız Ülkü Sayın ve kardeşi Ayşe Sayın’a acil şifalar niyaz ediyorum.”
 
Editör: Vitrin Haber