Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş başkanlığında Kastamonu OSB Müdürlüğü’nde yapıldı.
 
Yönetim kurulu toplantısına Kastamonu Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Ahmet Cengiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı A. Adnan Koçoğlu, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Öztosun, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı ve KUZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Sedat İşeri, Ajans Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen ve ajans personeli katıldı.

Toplantıda; Ajans Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen, ajans uzmanlarından Mehmet Uğur Serin ile Planlama ve Programlama Birimi Başkanı Özgür Yücel Yakar ajansın faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Bilgilendirme sonrasında gündeme alınan maddeler görüşülerek karara bağlandı.


Editör: Vitrin Haber