Çankırı Valisi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığındaki toplantıya, Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Köksal Şakalar, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Ajans faaliyetleri ile 2018 yılı Proje Teklif Çağrısı Turizm Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı değerlendirme sonuçlarının görüşülmesine ilişkin gündem maddelerinin yer aldığı yönetim kurulu toplantısında, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Bilgilendirme sunumunun ardından Ajans yönetim kurulu üyelerinin gündem maddelerini görüşerek karara bağlanması ile toplantı sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber