Türkiye genelinde hedef ve müşteri memnuniyetinde birinci olan Sinop Türk Telekom’un çalışanları birincilik kupasını törenle aldı. Çalışanlar kupalarını elden ele gezdirerek sevinçlerini iş arkadaşlarıyla paylaştı.

Ülke genelinde ki Türk Telekom İl Müdürlükleri, 2013 Mayıs ayında başlatılan yarışma kapsamında kendi aralarında kıyasıya yarışıyor.

Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki il müdürlükleri arasında 2014 yılı için oluşturulan yeni hedefler kapsamında düzenlenen, yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında Sinop İl Müdürlüğü yılın ilk ayının Türkiye birincisi oldu. Birincilik coşkusu alınan kupayla tavan yaptı.

Türk Telekom Sinop İl Müdürü Baki Günay, birincilik kupasını, Türk Telekom Saha Yönetişim Direktörü Feridun İşal’ın elinden aldı.

Sinop Türk Telekom çalışanlarına teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen Türk Telekom Saha Yönetişim Direktörü Feridun İşal, Türk Telekom olarak müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İşal konuşmasında; “Yurdun her noktasında en iyi hizmeti vermek ve müşteri memnuniyetimizi artırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı olarak bu yarışmayı, il müdürlüklerimizin performans odaklı çalışmalarının daha da iyileştirilmesi ve gelişmesi gereken yönlerin takibi ile başarının kalıcı hale getirilmesi hedefiyle sürdürüyoruz. Ocak ayı birincisi Sinop İl Müdürlüğümüzü ve çalışanlarını bu başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.  




Oldukça renkli anların yaşandığı ödül töreninde birincilik kupasını tüm personel elden ele gezdirerek, biricilik başarısını paylaştı. Ayrıca çalışanlar kupayla hatıra fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Kurumun çok amaçlı salonunda düzenlenen törene Kuzey 1 Ticari Faaliyetler Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Şahinkaya, Kuzey 1 Teknik Operasyonlar Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İnal, Saha Performans Yönetimi Müdürü Mustafa Gümüş ve Türk Telekom üst düzey yöneticileri ile Türk Telekom personeli tam kadro katıldı. Program kurum önünde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 



Editör: Vitrin Haber