Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Sinoplu üniversite öğrencisi lösemi hastası Elif Beyza Düz için başlatılan kampanyaya verdiği destek için Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve beraberinde ki heyet, Sinoplu üniversite öğrencisi lösemi hastası Elif Beyza Düz için üniversite genelinde yapılan kampanyadan ve Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın  meseleye duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. 
Ülke genelinde İlik Nakli bekleyen 847 kişinin daha olduğunu belirten Dr. Muhsin Yıldırım, “ Sizin duyarlı yaklaşımınız, Elif Beyza Düz kızımızın adında oluşturduğunuz farkındalık Kızılay Ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. İlik nakli bekleyen ailelere umut ışığı oldu. Sizlere sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlerle birlikte insanların şifa bulmasına vesile olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise, “İlik nakli bekleyen Sinoplu, üniversite öğrencisi Elif Beyza Düz kızımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce aranan ilik bulunur ve sağlığına kavuşur. Bizde Sinop Üniversitesi olarak elimizden geldiğince duyarlılık göstermeye çalışıyoruz. İnşallah bu çabalarımız güzel sonuçlara vesile olur. Ülke genelinde daha duyarlı ve gayretli çalışmalara örnek olur” dedi. 
Kan kanseri teşhisi konulan Sinoplu Üniversite öğrencisi Elif Beyza Düz için gerekli iliğin bulunabilmesi için kan vermek isteyenlerin 15.00-24.00 saatleri arasında bulunduğu illerdeki Kızılay Şubesine giderek 1 tüp kan bağışında bulunması yeterli.  
Editör: Vitrin Haber