Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret eti.

Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlere birer karanfil verdi. Öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutlayan Kızılay yönetimi öğretmenlere Türk Kızılay rozeti hediye ettiler.
 
 İlk olarak Gazi Mustafa Kemal İlkokulunu ziyaret eden Kızılay yönetimi Okul müdürü İbrahim Aslan'ı makamında ziyaret ettikten sonra  tüm sınıfları gezerek öğretmenleri tek tek kutlayan Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları daha sonra Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda emekli öğretmenlerinde toplandığı okul salonunda  karanfil dağıtarak Öğretmenler Gününü kutladılar.
 
Her iki ziyaret esnasında okullardaki öğretmenler ile emekli öğretmenler kendilerine ziyarette bulunarak günlerini kutlayan Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kollarına teşekkür ettiler.

Editör: Vitrin Haber