Türk Kızılayı Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Şube Başkanı Korucuoğlu ve berberindeki yönetim kurulu üyeleri Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu’yu tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Korucuğlu, Kızılay'ın gönüllü kan bağışı kampanyalarının yanı sıra afet ve ilkyardım konularındaki çalışmaları hakkında Gündoğdu’ya bilgiler vererek, meclis üyelerini de 'Kızılay dostu' olarak yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu; gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Sinop Kızılay Şubesi ekibine teşekkür etti. Gündoğdu; “Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum. Kızılay’ın ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her zaman Kızılay’ın çalışmalarına destek olmaya hazırız. Bu bizlerin vatandaşlık görevidir ” dedi.

Editör: Vitrin Haber