Sinop Kızılay Şube yönetimi yarıyıl tatili öncesi Sinop İl Merkezindeki ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İstanbul Kızılay Şube Başkanlığınca gönderilen giyim paketlerini okul idarelerine teslim etti.

İl Merkezinde ve İlçelerdeki okullardaki öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklerde bulunan Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları üyeleri Gazi Mustafa Kemal, Cumhuriyet, İstiklal, Atatürk ve Fatih İlkokullarını ziyaret ederek okullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik olarak İstanbul Kızılay Şube Başkanlığından edilen giyim paketlerini okulların idarecileri teslim ettiler.

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada" Şube olarak İlimiz Merkezinde bulunan okullarımızda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik bir çalışma başlattık. Bu çalışma sonrasında İstanbul Kızılay şubemizle irtibata geçerek giyim yardımı desteği istedik. Başta İstanbul Kızılay Şube Başkanımız İlhami Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri bizim bu talebimize destek vererek giyim paketlerini Şubemize gönderdiler. Bizler de gerek şube yönetimi gerekse kadın kolları üyelerimizle birlikte okul idarelerini ziyaret ederek yarıyıl tatilinden önce giyim paketlerini öğrencilere ulaştırmak üzere teslim ettik. İl Merkezimizdeki köy okullarımıza da giyim paketlerimizi dağıtacağız. Bu vesile ile bu konuda bizlere destek olan İstanbul Kızılay Şube Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Vitrin Haber