Kızılay Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri, son yayınlanan İl  Emniyet Müdürleri kararnamesi  ile Sinop'a atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren'i   makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Korucuoğlu, Kızılay faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. Sinop Kızılay Şubesinin  1914 yılında kurulduğunu ve 2014 yılında 100. yıllarını kutladığını ifade eden Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, köklü bir geçmişe sahip olan Sinop Kızılay Şubesinin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise  Türk Kızılayı'nın  148 yıllık geçmişi ile köklü bir kuruluş olduğu, Türk Kızılayının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığı çalışma ve faaliyetlerle büyük bir takdir topladığını  belirterek, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Sinop Kızılayı'nın faaliyetlerinin yer aldığı kitap ile Kızılay amblemli fincan takımını İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e hediye ederken, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise ziyaretin anısına kendi yazdığı şiirlerin yer aldığı kitabı Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğluna  hediye etti.
 
Editör: Vitrin Haber