Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Ercan Tan ve Yüksel Girgin, Türk Kızılay Şubelerinin sorun ve taleplerini şube yöneticileriyle birlikte istişare etmek üzere gerçekleştirdikleri şube ziyaretleri kapsamında Sinop Kızılay Şubesini de ziyaret ettiler.

Sinop Kızılay Şube binasında Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ve şube yönetimi tarafından karşılanan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Tan ve Yüksel Girgin, Sinop ve ilçelerinde şubesi bulunan Kızılay Şube başkanlarıyla da görüşmelerde bulundu.

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Tan ve Yüksel Girgin'i Türkiye'nin em mutlu şehrinde konuk etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Genel Merkez yönetim kurulu üyelerine şubelerinin çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Korucuoğlu, Türk Kızılay Genel Merkezinin şubelerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde görmek üzere başlattığı proje kapsamında Sinop'a yapılan ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber