Sinop Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Tangal İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Gün boyu devam eden etkinlikte çocuklar, eğitici oyunlar oynadı, ağaç dikti ve kendileri için getirilen hediyeleri aldı. 

Petra.A.Ş, TEMA, Güçbirliği Derneği ve Telvin Sanat Tiyatrosunun katkı sunduğu etkinlikte ilk olarak Telvin sanat atölyesi bir çocuk oyunu sahneye koydu. Gençlik meclisi Başkanı ve gençlik meclisi üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederken çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Gençlik meclisinin düzenlemiş olduğu etkinliğe maddi manevi destekte bulunan ve etkinliğe bizzat katılan PETRA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Pekel'de tüm çocuklara hikaye kitapları dağıtımını bizzat gerçekleştirdi. Ayrıca Sinop Güç Birliği Derneği de pamuk şekeri dağıtımı ile etkinliğe katkıda bulundu. Tema vakfı çocuklara geleceğe bir miras olarak bırakacakları fidanların dağıtımını gerçekleştirdi ve çocuklarla birlikte fidanların dikimini gerçekleştirdi. 

Etkinlik sonrasında Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret eden PETRA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Pekel, Başkan Ergül ile bir süre sohbet etti. Reyhan Pekel’e ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Baki Ergül, bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunduğu için Pekel’e ayrıca teşekkür etti.