Türkiye Kamu Şefleri Derneği Yönetim Kurulu Ankara’da toplandı. Kamu Şeflerinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda KAŞDER Sinop İl Temsilcisi Kenan Aral Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

Genel Merkez binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Genel Başkan Emir Kazak Türkiye genelinde Merkez ve Bakanlıkların Taşra Teşkilatlarında yaklaşık 35 bin şefin görev yaptığını, kamudaki görev yükünün ağırlığını şeflerin çektiğini dikkate çekerek Şeflerimizin özlük haklarının bir an önce iyileştirilmesi gerektiğini bunun için T.B.M.M. de bulunan siyasi parti yetkilileri, ilgili Bakanlık yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendika temsilcileri ile görüşmeler yaptıklarını ifade etti.

Türkiye Kamu Şefleri Derneği Yönetim Kurulu toplantısında Sinop Kamu Şefleri İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve daha sonra Kasım 2014’de Karadeniz Bölge Başkanlığı ve 31 Ocak 2015 tarihi itibariyle de Yönetim Kurulunun 60 sayılı kararı doğrultusunda “mevzuat ve hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı” görevine getirildi.
Halen İlimizde Sinop Sağlık Spor Kulübü Başkanlığı, Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanlığı, SAYDES İl Başkan Yardımcılığı, A.S.K.F. Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan Kenan Aral’ı bu göreve atanmasından dolayı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Vitrin Haber