Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce ekip aracına ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru İlker Narin'in cenazesi, memleketi Taşköprü ilçesinde defnedildi. Cenazeye CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de katıldı.

Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit edilen polis memuru İlker Narin, memleketi Kastamonu-Taşköprü’de toprağa verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait ambulans uçakla Kastamonu Havalimanına getirilen 31 yaşındaki şehidin cenazesi, daha sonra konvoyla memleketi Taşköprü'nün Sümer Mahallesi Şehit Mehmet Sözen Caddesi'ndeki dede evine götürüldü. Burada Narin için helallik alındı. Şehit polis memuru için daha sonra Taşköprü Şehir Stadyumunda tören düzenlendi.

Şehit polis Narin’in cenazesine Kastamonu’dan milletvekili bulunmayan CHP, Sinop’tan bir heyetle katıldı. CHP heyetinde Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Disiplin Kurulu Başkanı Ali Karagülle, Süleyman Özgen, Ahmet Ustabaş ile Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı bulundu. Törene, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, CHP Sinop TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Emin Çınar, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Metin Çelik, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal ile Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz şehit yakınlarına baş sağlığı diledikten sonra yaptığı açıklamada, “Her gün gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Terörü ve onu besleyenleri lanetliyorum. Çok hassas bir süreçten geçtiğimiz ve acı üstüne acı yaşadığımız bu günlerde her zamankinden çok sağduyulu ve birlik içinde olmalıyız. Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber