Karabük merkezli olarak ulusal televizyon yayını yapan BRTV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Sinop ve Karabük illerinin önemli birer potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu pozitif gücün birlikte kullanılmasını önerdi. 

BİR ARAYA GELMELİYİZ
Sinop Valisi Hasan İpek'in de Karabüklü olduğunu hatırlatan Mehmet Çetinkaya, bunun da her iki il açısından önemli bir kazanım olduğunu belirterek şunları söyledi; "Sinop bizim yayın alanımızda olan bir ilimiz.  Sinop valimiz de Karabüklü bir hemşehrimiz. Sinop Türkiye'nin en huzurlu kenti. Hakikaten muhteşem bir şehir. Sinop ile Karabük birbirlerine uzak şehirler de değil. Kendi aracınızla 2,5-3 saate gelebiliyorsunuz.  Sinop ile Karabük arasında bir gönül köprüsü kurmak için BRTV ve oradaki basın mensupları her zaman iki ilin vatandaşlarını ziyaret için yönlendirebilir. Sinoplular Safranbolu’ya, Karabüklüler Sinop'a gelebilir. Biz de bu konuda BRTV olarak üzerimize düşeni yaparız.  

HERKES SİNOP'UN DİNGİNLİĞİNİ VE HUZURUNU TATMALI
Batı Karadeniz benim çok sevdiğim bir bölgedir. Her kasabası, her şehri birbirinden güzel. Amasra ile Sinop arası her zaman benim hayran kaldığım bir bölge. Bu bölge insanlarının bu güzergahtan seyahat etmelerini, Sinop’un o dinginliğini, huzurunu tatmaya davet ediyorum.  Sinop'taki devlet yöneticileri ile Karabük’teki devlet yöneticileri ile her iki ilin sivil toplum kuruluşları ve turizmle uğraşan kişiler bir araya gelip bir turizm köprüsü kurmalıyız. Biz de BRTV olarak ciddi çalışmalar yürütebiliriz. Sinop ile iç içeliğimiz var. Biraz daha bunu arttırırız diye düşünüyorum. Başta sayın Valimiz Hasan İpek olmak üzere tüm Sinoplulara saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.  
Editör: Vitrin Haber