Sinop’ta öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumaya yönelik gerçekleştirilen "Doğal Yaşam Sağlıklı Gençlik Kampı"na katılan öğrenciler ve idareciler Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

Vali Köşgeri makamında ziyaret eden öğrenciler kamp süresince yaptıkları etkinlikler ve edindikleri bilgiler konusunda bilgiler verdi. Kampın organizasyonunda görev alanları ve düzenleyenleri tebrik eden Vali Köşger, öğrencilere de yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Kampa katılan öğrenciler Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e ziyaretleri anısına Gençlik ve Spor Bakanlığı logolu bir kupa bardağı hediye ettiler.

2014 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Sinop Müftülüğü Diyanet Gençlik Spor Kulübü Derneği öncülüğünde organize edilen ve 1 Eylül tarihinde başlayan kamp bugün sona eriyor. 
İl genelinde değişik okullardan öğrencilerin katıldığı "Doğal Yaşam Sağlıklı Gençlik Kampı"na katılanlara obezite, madde ve internet bağımlılığı konularında bilgiler veriliyor.

Editör: Vitrin Haber