Sinop SGK İl Müdürlüğünde taşeron firmada çalışırken, son düzenleme ile birlikte kadro sevinci yaşayan 24 işçi kadroya alınmaları nedeniyle kurban kesip dua etti. Kesilen kurban daha sonra ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. 

Kurumun bahçesinde gerçekleştirilen kurban kesini ardından tüm arkadaşları adına konuşan Hizmet İş Sendikası Kurum Temsilcisi, Mustafa Kaymak, taşeron işçilerin kadroya geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Mustafa Kaymak: "Tüm arkadaşlarımız ile birlikte kadroya alınmamızın büyük mutluluğunu yaşadık. İl genelinde kurumumuzda 24 taşeron işçi arkadaşımız kadroya geçti. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükumet yetkililerine teşekkür ederiz. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlarımızın kazasız belasız işlerini yapmalarını diliyorum. Allah kestiğimiz kurbanı, bu mübarek günlerin hürmetine kabul eylesin" dedi. 

Kurban kesimi sırasında personeline eşlik eden İl Müdürü Zafer Ali Ürkmez'de kadroya geçen işçilerini tekrar tebrik ederek, kurbanlarının kabul olmasını ve kazasız-belasız ve mutlu bir meslek hayatı diledi. 


 
Editör: Vitrin Haber